Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - AYRAN ÇORBASI
Burdasın: Forum => Yemek Tarifleri => AYRAN ÇORBASI |
|
aşkın gözyaşları (şimdiye kadar 50 posta) |
1 Su bardağı dolusu aşurelik buğday Yarım su bardağı nohut 1.5 Kilo yoğurt Kuru nane, tuz, pulbiber 2 Su bardağBuğday ve nohutu akşamdan ıslatın. Sabah sularını değiştirin ve yeni su ile ayrı ayrı haşlayın. Pişince sularını süzüp, soğumaya bırakın. Yoğurdu çırpma teli ile çırpın. Haşlanmış nohut, buğday, su, tuz ve naneyi de karıştırıp hepsini büyük bir kaseye alın. Üzerini pulbiber ile süsleyip, soğuk olarak servis yapın.ı su AFİYET OLSUN |
Bütün konular: 2323
Bütün postalar: 2386
Bütün kullanıcılar: 23
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse